Het doel staat centraal, niet het middel

Het kenmerk bij Dams OrganisatieVerbeteringen (D.O.V.) is dat niet het middel maar het beoogde doel van de klant centraal staat. Dat wordt bij menig adviesbureau nogal eens vergeten. Er wordt standaard een bekende techniek toegepast en er is veel te weinig focus op het doel dat bereikt moet worden. Ook wordt er vaak veel tijd gestoken in het schrijven van dikke rapporten die onder in een lade belanden. Hier betaalt u wel voor maar het levert u niets op.

Maatwerk

Wij beschikken niet over een standaard stappenplan dat overal toepasbaar is. Onze aanpak wordt bepaald door uw doelstelling en het type proces dat u heeft. Tijdens een oriënterend gesprek wordt in overleg met u bepaald wat de meest geschikte aanpak is, en welke methoden het beste kunnen worden toegepast. Wij maken hierbij gebruik van de nodige creativiteit en de ervaring die we de afgelopen 15 jaar bij tientallen bedrijven hebben opgedaan. Onze rol in een verbeterproject kan verschillen van interim manager, projectleider, lid projectteam, adviseur tot coach.

Draagvlak en betrokkenheid

Het is een cliché in de advieswereld maar zonder draagvlak is het vrijwel onmogelijk om goede resultaten te bereiken. En uiteindelijk zullen uw eigen medewerkers het naar verloop van tijd zelf moeten doen. Vandaar dat D.O.V. een verandertraject in nauwe samenwerking met uw medewerkers doorloopt.

Dams Organisatie Verbeteringen

KvK nr: 17182697

Copyright 2006 - © D.O.V.

 

Contact

stuur mij een e-mail dams@organisatieverbeteringen.nl

bel me gerust +31(0)627430823

CMS powered by WB | WebDesign by WMN